Sportschool Strongforlife

Sporten bij Sportschool Strongforlife Lutten
 • SPORTEN IN EEN OMGEVING MET EEN FIJNE SFEER

Hoe ik personal trainer werd in mijn eigen sportschool

Ik ben misschien wel net zo begonnen als jij. Ik zat niet lekker in mijn vel, was altijd bezig met afvallen en probeerde allerlei diëten. Het beheerste mijn leven. Viel ik af, dan was ik gelukkig. Maar als ik dan weer aankwam, was ik weer doodongelukkig en verviel ik in een eetbui. Daarna voelde ik me natuurlijk niet beter en begon alles weer opnieuw.

Gelukkig heb ik sindsdien veel geleerd en weet ik nu hoe je fit kunt worden in kleine stapjes, zodat het past bij je levensstijl en makkelijk de rest van je leven vol te houden is. Geen extreme veranderingen, geen shakes of maar 1000 kilocalorieën per dag eten. Maar bewust bezig zijn met je voeding en het vinden van de juiste balans voor jouw lichaam en levensstijl.

Mijn droom: mijn eigen sportschool

Ik kreeg altijd al veel energie van sporten en lesgeven. Dit laatste doe ik dan ook al sinds mijn twintigste. Het maakt mij gelukkig om anderen te coachen door hen te leren wat ik zelf door de jaren heen heb geleerd! Daarom deelde ik de droom om mijn eigen sportschool te beginnen met mijn man, Johan. Zodat ik elke dag bezig kon zijn met het delen van mijn passie. Hij luisterde en steunde mij om mijn droom werkelijkheid te maken.

En doordat ik mijn droom heb uitgesproken, ben jij nu mijn verhaal aan het lezen op de website van mijn sportschool! Twijfel daarom niet aan jouw dromen, maar spreek ze uit. En kun jij daar wel wat hulp bij gebruiken? Dan ben je bij Strongforlife op de juiste plek!

Maak een afspraak voor een gratis intakegesprek. Dan kijken we samen naar hoe ik jou kan helpen.

Sporten bij Strongforlife

Er zijn veel sportscholen en personal trainers waar je terecht kunt. Waarom kiezen onze leden dan toch voor Strongforlife?

 • Sporten bij Strongforlife is persoonlijk en laagdrempelig;

 • Een ruim aanbod aan fitnessapparaten om jouw spiermassa op te bouwen;

 • Diverse groepslessen van o.a. Les Mills om sterker en fitter te worden;

 • Personal training die jou helpt je beter te voelen over je lichaam, maar waarbij ook aandacht is voor jouw mindset. Zo wordt je zowel lichamelijk als geestelijk sterker!;

 • Verschillende sportabonnementen en programma's zodat je kunt kiezen wat bij jou past;

 • Enthousiaste en betrokken coaches;

 • Elke dag (dat zijn er 365 per jaar) geopend van 6:00 tot 21:30 uur!

Samen sporten

Wil je het eerst proberen? Meld je dan aan voor één week gratis sporten!

Rooster

Je bent bij Strongforlife welkom om zelfstandig te sporten. Dit kan volgens je eigen trainingsschema, maar ik kan ook een schema voor je maken.

Sluit je liever aan bij één van onze groepslessen? Ook daar ben je van harte welkom! Wij werken met de Less Mills methode, zodat je altijd afwisseling en uitdaging hebt.

Gratis groepsles proberen?

Weet je nog niet precies welke groepsles wat voor jou is? Kom dan een week gratis sporten om onze groepslessen te proberen!

Prijzen

Bij sportschool Strongforlife mag je één week gratis sporten om te kijken of het wat voor jou is. Ben je overtuigd? Dan kun je kiezen voor een maandabonnement of jaarabonnement.

Maandabonnement

Jaarabonnement

 • Een maand lang onbeperkt gebruik maken van onze fitnessapparaten;

 • Onbeperkt deelnemen aan jouw favoriete groepsles(sen);

 • Gratis trainingsschema die past bij jouw doelen.

 • Een jaar lang onbeperkt gebruik maken van onze fitnessapparaten;

 • Onbeperkt deelnemen aan jouw favoriete groepsles(sen);

 • Gratis trainingsschema die past bij jouw doelen.

 • Voordelig sporten, zoveel als jij wilt!

39,95 per maand

29,95 per maand

Openingstijden

Openingstijden Strongforlife

Je bent elke dag welkom (dus 365 dagen in het jaar!) van:

6:00 - 21:30 uur

Scroll naar boven