Cursussen

Ik heb verschillende online cursussen zodat jij kunt kiezen wat bij jou past. Wil je fitter worden, afvallen of hulp bij de juiste training? Via persoonlijke coaching op afstand help ik je jouw doel te bereiken!

Overzicht

€24,95
Holistische cursus

Geef jezelf een APK check cadeau!

Sta jij wel eens stil bij waar jij op dit moment staat en waar je naartoe wil? Met de APK check gaan we jou op verschillende niveaus checken!

€24,95
Nieuwe gewoonte aanleren

1 maand, 1 nieuwe gewoonte!

Heb jij ook zo'n goed voornemen dat er nooit van komt? Ik ga jou helpen dit wél voor elkaar te krijgen! In deze cursus gaan we een maand lang werken aan een gewoonte die jij graag wil aanleren.

€69,95
Verbeter je relatie met voeding

Verbeter je relatie met voeding

Met deze cursus help ik jou niet alleen jouw relatie met voeding te verbeteren, maar ook met jezelf. Want vaak zit er meer achter jouw eetpatroon.

€49,95
Krachttraining voor beginners cursus

Krachttraining voor beginners

Starten met krachttraining kan best spannend zijn. Na deze cursus kun jij vol zelfvertrouwen aan de slag in de sportschool!

€99,95
Cursus afvallen

Transformation

Ik help je in kleine stapjes af te vallen en meer energie te krijgen. Zo voel jij je zekerder over jezelf, zonder maaltijdshakes of honger lijden!

Kies ook voor jezelf

Ik heb al heel wat deelnemers mogen helpen met mijn programma. Het maakt mij ontzettend trots en blij als ik ze lichamelijk en geestelijk zie groeien. Dat gun ik jou ook!

Online Personal Training
Afvallen zonder dieet
Cursus online personal training zw
Online programma afvallen
Online personal training
Afvallen online cursus
Scroll naar boven