• IK HELP JOU DE BESTE VERSIE VAN JEZELF TE WORDEN!

Over Rianne

Fitness & Mindset coach

Herken je dit? Elke dag ben je druk met je gezin, werk, huishouden, relatie en sociale verplichtingen. Je wilt een goede moeder, werknemer, huisvrouw, partner en vriendin zijn. Zo ga je door, totdat je beseft hoe vermoeiend dit eigenlijk is. Misschien heb je zelfs het gevoel tegen een burn-out aan te lopen.

Maar geloof me, je bent niet de enige. Er zijn heel veel vrouwen zoals jij die zo druk zijn met geven dat ze vergeten aan zichzelf te denken. En toch ben jij eigenlijk de belangrijkste persoon in dit hele verhaal! Want je bent een betere en leukere moeder, partner en vriendin als je goed in je vel zit.

Gelukkig zijn er manieren om dit te bereiken, zonder dat je grote veranderingen hoeft door te voeren. Als coach heb ik al veel vrouwen zoals jij geholpen om dichter bij zichzelf te komen en te groeien, zowel mentaal als fysiek.

Hoe we dit bereiken? Lees hieronder verder.

Wie is jouw trainer?

He, wat leuk dat je mijn website bezoekt! Ik kan me voorstellen dat je graag wat meer wil weten over wie ik ben. Daarover vertel ik je wat hieronder.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag meer weten? Je mag altijd contact met mij opnemen!

Rianne Lenters

Mijn naam is Rianne Lenters-Telman, vrouw van Johan en moeder van Carmen en Charlotte. Naast mijn gezin, krijg ik ontzettend veel energie van sporten en lesgeven.
Dit laatste doe ik dan ook al sinds mijn twintigste.

In 2016 heb ik mijn droom waargemaakt en mijn eigen sportschool geopend, waar ik nu met een fantastisch team elke dag mensen mag helpen fitter en sterker te worden.

Rianne Lenters

Personal trainer

Als gepassioneerde personal trainer ben ik toegewijd aan het helpen van mensen om hun fitnessdoelen te bereiken en hun algehele gezondheid te verbeteren. Met mijn uitgebreide kennis van trainingstechnieken, voeding en lichaamsbeweging, kan ik een op maat gemaakt trainingsplan opstellen dat past bij jouw behoeften en doelen.

Ik geloof sterk in de kracht van een gezonde levensstijl en de positieve effecten die dit kan hebben op zowel lichaam als geest. Door middel van regelmatige training en gezonde voeding, kunnen we ons lichaam sterker en gezonder maken, onze energie verhogen en ons algemeen welzijn verbeteren.

Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen, je conditie wilt verbeteren of gewoon meer wilt weten over gezonde levensstijl, ik ben hier om je te helpen. Ik zal je motiveren, uitdagen en ondersteunen tijdens elke stap van je reis naar een gezonder, fitter en gelukkiger leven. Laten we samen werken aan jouw persoonlijke doelen en een betere versie van jezelf creëren!

Holistisch therapeut

Door de jaren heen ben ik er steeds meer achter gekomen dat alles met elkaar in verband staat. Als je jezelf fysiek wil ontwikkelen, moet je je bijvoorbeeld ook emotioneel goed voelen. Ik ben me daar steeds meer in gaan verdiepen en begonnen aan de opleiding voor holistisch therapeut. Zo kan ik je nog beter helpen om goed in je vel te zitten.

Mijn aanpak gaat verder dan alleen fysieke training. Ik kijk naar jouw hele levensstijl, inclusief je dieet, slaapgewoonten, stressniveaus en emotionele gezondheid. Op basis daarvan maak ik een trainings- en behandelplan dat jou zowel lichamelijk en mentaal sterker maakt.

Als holistisch therapeut geloof ik dat zelfzorg en mindfulness onmisbaar zijn. Ik moedig je daarom aan om tijd te nemen voor jezelf en te werken aan je geestelijke gezondheid door bijvoorbeeld meditatie, ademhalingstechnieken en andere holistische therapieën. Ik geloof dat dit niet alleen helpt bij het behalen van je fysieke doelen, maar ook om jou meer balans te geven en je fitter te voelen.

Als je op zoek bent naar een personal trainer die niet alleen focust op fysieke fitheid, maar ook holistische therapie toepast om je geestelijke en emotionele gezondheid te ondersteunen, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Laten we samenwerken om een gezonder, fitter en gelukkiger leven te creëren!

Wil je meer weten? Lees dan verder over wat ik doe als holistisch therapeut.

Scroll naar boven